The Dutch & Flemish satellite is run by Joyce Zelen & Jeroen Luyckx 

De satelliet voor Nederland en België wordt geleid door Joyce Zelen, Andrew W. Mellon Fellow in het Rijksmuseum in Amsterdam en promovenda aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, in samenwerking met Jeroen Luyckx, promovendus aan de KU Leuven.

 

AG Dutch & Flemish wil graag Nederlandse en Belgische specialisten op het gebied van prent- en tekenkunst samenbrengen. Deze gecombineerde satelliet was een logische stap, gezien de gemeenschappelijke taal en de bestaande community van print scholars die vaak gespecialiseerd zijn in Nederlandse en Vlaamse prenten en tekeningen. Met dit lokale netwerk van kunsthistorici, conservatoren, restauratoren, promovendi, studenten, handelaren, kunstenaars en journalisten hopen wij samenwerking te bevorderen en kennis over onze collecties te vergroten.

 

Naast de maandelijkse nieuwsbrief van ARS GRAPHICA zal AG Dutch & Flemish je op de hoogte houden van wat er in Nederland en België speelt op het gebied van de grafische kunsten. Verder organiseren wij jaarlijks een aantal boeiende activiteiten voor onze leden, zoals tentoonstellingsbezoeken, speciale viewings, boekpresentaties, lezingenmiddagen, workshops, etc.

 

Verder is het als lid mogelijk om je eigen projecten te presenteren aan het netwerk. Dat kan in een van onze nieuwsbrieven, maar ook door de leden uit te nodigen voor een tentoonstelling, lezing of boekpresentatie. Indien je een interessant project of voorstel hebt, kan je ons gerust contacteren via e-mail.

 

Om lid the worden van AG Dutch & Flemish stuur je een email naar met de titel “AG Dutch & Flemish” en met duidelijke vermelding van je naam, affiliatie en functie.

bekijk onze activiteiten

bezoek onze blog

CONTACT

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

© 2019 Ars Graphica | All rights reserved

Visual identity & Communication + Web design: al.ba graphic design